Spring naar content

Wat is registratie garantie?

Leestijd: 2 minuten

Auteur:

Merel Goossens

Datum:

16 januari 2024

Leestijd:

Het is nooit helemaal zeker of jouw merkaanvraag wordt geaccepteerd. Bij Brndpwr slagen echter 99,9% van de aanvragen, zowel bij het Benelux merkenbureau als bij het Europees merkenbureau. Dankzij onze 25 jaar ervaring zijn we zeker van onze zaak en krijg je van ons 100% registratie garantie voor jouw merkaanvraag. Met onze registratie garantie loop je geen risico op kosten van een merk dat later wordt geweigerd door de overheidsinstantie.

Registratie garantie Brndpwr 🥇

Registratie Garantie: Als ondanks onze positieve advisering, de merkinschrijving wordt geweigerd door het merkenbureau zelf, dan komt de opdracht direct tot een einde en krijg je je geld terug. Van positieve advisering is sprake indien wij jou meedelen dat je op basis van ons basisonderzoek in aanmerking komt voor onze Registratie Garantie.

Merkregistratie kosten Brndpwr
Lees algemene voorwaarden

Shark Check 🦈

Uitgebreide Garantie: Indien jij ons de opdracht hebt gegeven tot het uitvoeren van een Shark Check, en indien daaruit geen risico’s zijn gebleken, of, in geval van risico’s, jij onze adviezen hebt opgevolgd, maar een andere partij in oppositie komt tegen de registratie van jouw merk, zullen wij de kosten van onze begeleiding van het verweer tegen de bezwaarmaker voor eigen rekening nemen. Jij kunt aanspraak maken op deze Uitgebreide Garantie indien wij jou dat op basis van de uitkomsten van onze Shark Check betreffende jouw merk of op basis van onze adviezen naar aanleiding van ons uitgebreide onderzoeken (mits door jou opgevolgd) hebben meegedeeld. 

Merkregistratie Amazon

Meer weten over registratiegarantie?

Wij zijn het enige merkenbureau met 100% registratie garantie. Niet gelukt? Krijg je geld terug! Neem contact op via 085-0770033 of plan vrijblijvend een afspraak in.

Start merkregistratie