Spring naar content

Voor de slimme ondernemers 🏆

Brndpwr is er voor jou

Hét merkenbureau van de 21ste eeuw! Bij Brndpwr breken we met de stoffige conventies. Geen stropdassen, geen saaie papierwinkel en geen hoge kosten die jouw cashflow in de problemen brengt. We zijn hier voor de rebels, de out-of-the-box denkers, de jonge ondernemers die groots durven te dromen. 🚀

Wil jij je merk registreren? Maar geen zin in budgetstress? Dan zit jij zéker aan het juiste adres. Wij geloven dat ondernemerschap toegankelijk moet zijn voor iedereen. Jij moet ten alle tijden kunnen beschermen waar jij zo hard voor werkt: jouw merknaam! Ontdek onze betaalbare opties en start vandaag nog jouw merkavontuur.

 

Waarom kiezen voor Brndpwr?

  • Binnen drie minuten online geregeld
  • Binnen 4 uur hebben wij je merk geregistreerd
  • Standaard 100% registratie garantie
  • En dat voor maar € 19 per maand
+
merken geregistreerd

Brndpwr is onderdeel van Merk-Echt, die marktleider is in Nederland met de meeste merkregistraties per jaar.

Pwrd by Merk-Echt

Brndpwr is powered by Merk-Echt, het NR 1 merkenbureau van Nederland.

De start-up scene in Nederland groeit als nooit tevoren. Ondernemen is hotter dan ooit. Terwijl Merk-Echt zich vooral richt op het beschermen van merken voor MKB’s, geeft Brndpwr alle aandacht aan startende ondernemers. En omdat het starten van een bedrijf al prijzig genoeg is, tackelen wij bij Brndpwr ook jouw cashflow-uitdagingen bij het beschermen van je merk. Ondernemen met flair, zonder financiële stress – dat is Brndpwr!

 

L_MerkEcht 25_diap_Payoff

Onze klanten

Een paar bedrijven waar wij met trots de merkrechten voor beheren