Spring naar content

Let op! Onze merkregistraties gelden alleen voor bedrijven.

Heb je een referal code? Klik hier om je code in te vullen

Regio

Op welke merk- of bedrijfsnaam wil jij een monopolie?

Waar wil jij je merk beschermen? Registreer je merk daar waar je het commercieel gaat gebruiken. Hier bedoelen we mee: daar waar je jouw producten en/of diensten aan gaat bieden. Je hoeft er niet fysiek gevestigd te zijn. Toekomstplannen buiten de Benelux? Ga dan meteen voor een EU registratie.

Verkoop je via Amazon of Bol.com, dan is een EU merk verplicht voor je ‘Brand Registry'.

Merkregistratie afbetaling Voor jou als ondernemer is cash essentieel. Daarom betaal je bij ons per maand, net zoals voor je telefoon of elektrische fiets. Hoeveel termijnen zijn voor jou het aantrekkelijkst om je merkregistratie af te betalen?

Een merkregistratie staat altijd voor een periode van 10 jaar ingeschreven. Het afbetalen van je merk kan bij ons in 12, 24 of 36 maanden. Wat komt jou het beste uit?

Aantal termijnen

Diensten pakket Naast een merkregistratie bieden we nog een aantal extra diensten aan. De belangrijkste:

Strategisch advies
Leg de verantwoordelijkheid van een sterk en volledig merk bij Brndpwr.
Niet goed = geld terug!

Merkbewaking
Een merk zonder merkbewaking is als een fiets zonder slot. Zodra jouw merk is geregistreerd moet jij op de hoogte worden gebracht van inbreukmakende merken die worden aangevraagd. Door de service merkbewaking kom jij hier gelijk achter, en kan je actie tegen deze copy-cats ondernemen. No worries, we trekken alleen aan de bel als wij denken dat het nodig is - en gaan je dus niet dagelijks lastigvallen.

Maak het compleet

Ga voor zekerheid en voorkom problemen door onderstaande (eenmalig) af te nemen.

Start merkregistratie

Brndwr respecteert je privacy. We vragen om je e-mail adres om de opdracht verder met je op te kunnen starten. Je kunt je altijd afmelden.

Factuurgegevens

Je gegevens

Yes, je bent er bijna! Vul je bedrijfsgegevens in om je registratie op te starten.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Bestellen

Voor wij over kunnen gaan tot het registreren van jouw merk vragen wij om een aanbetaling, deze geldt meteen als machtiging voor de automatische incasso van de afgesproken termijnen.

Selecteer betaalmethode

Controleer je gegevens

Merkregistratie

Maak het compleet

Je gegevens

Door het verrichten van deze aanbetaling komt de overeenkomst tot stand

Offerte

Ontvang een gepaste offerte voor jouw aanvraag via de e-mail.

Brndpwr respecteert je privacy en we nemen mogelijk contact met je op voor aanvullende vragen of voor jou relevante informatie, producten, diensten en aanbiedingen. Je kunt je altijd afmelden.

Jouw investering

Totaal (Excl btw)

Aanbetaling  0,-
Totaal  0,-