Spring naar content

Waar moet ik op letten als ik aanbieders van merkregistraties ga vergelijken?

Leestijd: 3 minuten

Auteur:

Maartje Paes

Datum:

04 april 2024

Leestijd:

Sta je op het punt je merk te registreren maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen paniek! In dit artikel nemen we je mee in de wereld van merkregistratie en leggen we je haarfijn uit waar je op moet letten bij het kiezen van een aanbieder.

Begrijp wat merkregistratie inhoudt

Voordat je duikt in het vergelijken van aanbieders, is het handig om te snappen wat merkregistratie precies is. In een notendop: merkregistratie beschermt je merknaam of logo zodat anderen deze niet zonder jouw toestemming kunnen gebruiken. Het geeft je dus exclusieve rechten op jouw merk.

Hoe vergelijk je nu gemakkelijk? Onderstaande punten zullen je op weg helpen:

Wat valt er onder een merkregistratie

1. Kijk naar de ervaring van de aanbieder

Een aanbieder met bakken ervaring weet de weg in de complexe wereld van merkregistratie. Ze kunnen je begeleiden bij elke stap en inspringen op mogelijke valkuilen. Dus, check hoe lang ze al in het vak zitten en welke beoordelingen ze hebben. Een bedrijf met positieve reviews en een goede reputatie in de branche is een veilige keuze.

2. Vergelijk de kosten

De prijzen kunnen flink variëren. Sommige aanbieders bieden pakketdeals aan, terwijl anderen werken met uurtarieven. De prijsvechters in de markt zijn niet altijd even transparant over de tarieven. Pas dan ook op dat je geen appels met peren vergelijkt.

Bij Brndpwr betaal je een maandbedrag voor je merkregistratie. Je hoeft dus niet in één keer een groot bedrag af te tikken. Al vanaf € 19,- per maand.

Vergelijk de merkregistratie kosten

3. Controleer het dienstenaanbod

Niet elke aanbieder biedt dezelfde diensten aan. Wil je alleen je merk registreren, of zoek je ook hulp bij het monitoren van je merk? Kijk welke services je echt nodig hebt en welke aanbieders deze kunnen leveren.

Brndpwr merkregistratie

4. Klantenservice en ondersteuning

Hoe gemakkelijk kun je contact opnemen met de aanbieder als je vragen hebt? Een goede klantenservice is goud waard, vooral als je nieuw bent in dit proces. Controleer of ze verschillende communicatiemiddelen bieden zoals telefoon, e-mail en chat en of ze snel en behulpzaam reageren.

Klantenservice merkregistratie

Merkregistratie is belangrijk

Merkregistratie is een belangrijke stap voor je bedrijf of merk. Door zorgvuldig aanbieders te vergelijken op bovenstaande punten, kun je een weloverwogen keuze maken. Neem de tijd, doe je huiswerk, en kies de aanbieder die het beste bij jou en je merk past. 

Bij Brndpwr ben je flexibel en kun je jouw merkregistratie per maand afbetalen. Een stuk fijner voor de portemonnee! Onze specialisten helpen je graag (telefonisch of per mail) verder op weg. Bel of mail dan ook gerust als je vragen hebt.

Merkregistratie kosten Brndpwr
Start merkregistratie