Spring naar content

Je merkregistratie per maand betalen? Dat kan bij Brndpwr!

Leestijd: 3 minuten

Auteur:

Maartje Paes

Datum:

22 januari 2023

Leestijd:

Wat van jou is moet van jou blijven. Dat geldt natuurlijk ook voor jouw ‘Brand’. Je wilt niet dat copycats en meelifters er mee aan de haal gaan. Alle tijd, geld en moeite die jij in je merk investeert kan echter verloren gaan als jij je ‘Brand’ niet registreert als merk. 

 

Cash problemen 💸

Als ondernemer ben je bekend met het belang van een merkregistratie, maar je hebt ook regelmatig te maken met cash issues. Je wilt namelijk al je middelen investeren in naamsbekendheid en de groei van je onderneming. Een flexibele betaling van jouw merkregistratie biedt dan dé uitkomst.  

Merk registreren bol.com
Start merkregistratie

Brndpwr to the rescue 🚀

Om het toegankelijker te maken je ‘Brand Power’ te beschermen, lanceert Merk-Echt op 1 februari 2023 haar nieuwe label: Brndpwr.com.

‘’Meedenken met een ondernemer gaat verder dan je eigen product aanbieden. Soms moet je net een stap extra zetten, waarmee je feilloos inspeelt op de behoefte van de klant. Precies uit die gedachte is Brndpwr ontstaan. Een sterke merkregistratie, met inhoudelijk goede service, maar dan zonder cashflow problemen. Wie wil dat nou niet?’’ – Job van Mierlo, Head of Operations Brndpwr

Wil jij jouw merk registreren via Brndpwr, ga dan meteen aan de slag en registreer jouw merknaam.

Merkregistratie kosten Brndpwr
Start registratie